Coronaåret 2021 kan sammanfattas på några informativa rader.

En positiv respons från medlemmarna blev det när föreningen byggde om och byggde till carports på Myntgatan och Krongatan. Lite detaljer som var kvar fixades under våren och sommaren. APP-styrd övervakning och start har fungerat i stort sett klanderfritt och den väl tilltagna bredden har uppskattats av stora bilägare.

Den något infekterade debatten om förslagen på en ”Överbyggnad” för att finansiera en hisslösning tog ett definitivt slut vid den extrastämma som hölls 25 augusti 2021. Förslaget hade sin bakgrund i att den tidigare planen 2020 på en eller två extravåningar. Till detta möte fanns ett förslag på en utredning, som väckts av en medlem och av entreprenörer som ville få chansen att räkna på den ursprungliga planen som inte blev av. Extrastämman beslutade att styrelsens förslag till mötet att utreda om det fanns någon möjlighet stoppades och därmed fick den motion som en medlem skickat in avslag. Det är medlemmarna som bestämmer, hissfrågan är därmed död.

Byggplaner på Moröhöjden som byggföretaget SBB fått erbjudande om av kommunen, är nu snart startfärdigt. Det blir en förtätning på området och det var faktiskt något av en överraskning för styrelsen under sommaren och hösten. Det kommer att innebära en utmaning för alla som bor på området med byggtrafik, parkeringar och trafiklösningar. Nu är det kommunens mark och de gör vad vill med den.

Det är mycket mer som hänt på området detta år, men vi kan avslöja att 2022 innehåller en hel del energiuppgraderingar på området. Kameraövervakning och någon sorts kodlås på ytterdörrarna.

Styrelsen vill med dessa ord önska Er Ett Gott Nytt År